Segítség kéne, miért van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.1 hónapja meg voltam fázva állandóan be volt dugulva az orrom,fájt a torkom meg ilyenek.Minden elmúlt 1 héten belül csak az orrdugulás maradt meg,szintem minden este meg reggel be van dugulva az orrom meg tudja mondani valaki hogy miért van ez?semmi bajom napközbe de estére mindig bedugul az orrom és már kezd elegem lenni belőle...2010. ápr. 22. 19:13
1/2 anonim válasza:
Nekem allergia miatt, de nekem még napközben is szokott néha. Ugyan ezek a tünetek, szal allergiára szavazok!
20/L
2/2 A kérdező kommentje:
Jajj ne:S sosem voltam allergiás:S nemakarok az lenni,amugy te használsz rá valamit orrcseppen kivül?
20/L
2010. ápr. 22. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!