164 cm vagyok, és 46km. Ez normális? 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon vekonyka vagyok, de viszont gyerekkorom ota ilyen az alakom. Regita tancolok, es tendesen etkezem is, megsem tudok hizni, ez miert van? Sokszir csufoltak is mar, hogy anorexias vagyok stb. Csak ezert szeretnek egy par kilot felszedni.2016. szept. 9. 22:07
1/7 anonim válasza:
Én se tudok hízni :/ de én még alacsony is vagyok :D elvileg, ha nagyobb tanyerrol eszel ugyan akkora adagot, amekkorát szoktál, akkor a tested úgy érzékeli, mintha kevesebb lenne, és többet tudsz enni :D meg hogyha gyorsabban eszel, később áll be a teltsegerzet :) remélem segítettem. Ja és sportolj is
2/7 anonim válasza:
"sportolj is"
Hát persze, az valóban tuti módszer a hízáshoz.
#édesdrágajóistenem
3/7 anonim válasza:
Szép magas vagy 46 Km-sen
A holdat nem fejeled le?
4/7 anonim válasza:
én 174 vagyok és 45kg:/ A tiéd az enyémhez képest jo
5/7 anonim válasza:
szerintem a 46 km az túl hosszú.
6/7 A kérdező kommentje:
Ezen jot nevettem:D:D:D 46kg akart lenni,bocsanat.
2016. szept. 9. 23:21
7/7 anonim válasza:
Szerintem menj hosszútávfutónak! Egy lépés lenne neked a marathoni táv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!