Mi az hogy normális vagy sem?
Ha nem normális akkor mivan, nem fogsz örülni?
Vagy most barátokat keresel akik ugyanezt leírják?
NEM NORMÁLIS ROHADTUL BETEG VAGY TE JÓ ÉG HOGY LEHETSZ ILYENKOR BOLDOG?!
Tököm kivan már az ilyen idétlen értelmetlen kérdésekkel.
Például eső előtt és közben megnövekszik a negítív ionok mennyisége. Ez jó hangulatot, jó közérzetet tud okozni. Ahogy az ellenkezője is igaz, például a nagyvárosokban, főleg zsúfolt és légkondis irodaházakban a pozitív ionok kerülnek túlsúlyba. Ez egyéntől függően levertséget, depressziót okozhat.
Ha például egy erdei vadonban, vízesésnél vagy tengerparton is ugyanígy jó a kedved akkor tényleg a negatív ionok okozhatják. Én is ilyen vagyok.
Sosem értettem pl. miért számít jó időnek, ha van 40 fok és süt a nap, mint a k&rva élet?... Az nálam rossz idő, mert hiába süt a nap, ha szar...
De amúgy ja, nekem is inkább akkor van, pláne ha esik vagy villámlik meg ilyenek. A sima felhős idő az annyira nem bejövős, pláne ha közbe meleg is van, az rendesen fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!