Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nőhetek magasabbra? 17F 183.5...

Nőhetek magasabbra? 17F 183.5 és 185.5 cm között vagyok, ha nem vagyok kitéve fizikai megterhelésnek, akkor 185-184.5 cm vagyok nap végére. Anyukám 165 cm, apám magasságát nem tudom, de szemmagasságra kb. a homlokáig érek, őt olyan 175-nek saccolom.

Figyelt kérdés
Ritkán sportolok, csak alkalmanként biciklizek, és egy enyhe gerincferdülés miatt szoktam nyújtani és háterősítő gyakorlatokat csinálni napi fél óra-1 órában. Étkezésemre nem nagyon figyelek, elég változó, hogy naponta mennyit/mit és mikor eszek. Ha persze bármelyik is számítana tényezőnek a végleges magasságomban.

2016. szept. 5. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden okfejtésed hibás, a kérdésed meg hülyeség. Sok sikert az életben a vitatkozásokhoz!
2016. szept. 10. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy szemmagasságra?A szemed a homlokánál van?Ha 10 centivel magasabb cagy apádnál,nem valószínű,hogy nősz.Talán 1-2 centit.De ennél magasabbnak már nem kell lenned
2016. szept. 10. 12:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor a további félreértések elkerülése érdekében: a szemem apám homlokának vonalában van. Ha még így se érti valaki, akkor lerajzolom paintbe. :D

11.: Rossz helyen kopogtattál, provokatív "választ" írtál (próbáltál), ráadásul még érvelni sem tudsz, vagy feleslegesnek tartottad megmutatni az erre irányuló képességedet, esetleg magadnak is beláttad, hogy nem lenne mit bemutatni. :) Sok sikert az életben a provokáláshoz. (ami nálad a virtuális valóságban, az interneten merül ki, nem a valóéletben)

12.: Köszi!

2016. szept. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!