Esti erős, heves szívverés. Mit tegyek?
Már jó pár napja esténként erős, heves a szívverésem és nehezen tudok elaludni tőle..
Mitől lehet?
18F
Érdekes módon, én azt vettem észre, nekem akkor van ilyenem, amikor előtte egy-két napig kevesebb vizet ittam a kelleténél. Ezért, ha észre veszem, hogy munka közben nem ittam eleget, akkor este, ha hazaértem, elkezdek inni, mint a gödény. (Kell neki egy-két óra, hogy rendesen hasson, plusz, ha túl későn iszom, akkor nyilván két óránként mehetek wc-re...)
Egyébként, ha érzed, hogy hevesen ver a szíved, akkor ne is feküdj le. Csak rosszabb lesz tőle. Foglald le magad, amíg lelassul. Olvass, kicsit tornázz, valami.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy kardiológushoz elmegyek, és meglátom majd mit mond.
#3 Köszi a választ! :)
Hát most azért is jöttem feltenni a kérdést hátha addig belassul és mehetnék aludni..
de tegnap sikerült úgy belassítani hogy hideg vizet ittam és megmostam az arcom.. most viszont nem vált be..
én nekem nyár elején volt hogy nem ittam eleget és akkor a kezem zsibbadt, de már szerintem eleget iszok, nem ezzel lehet a baj :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!