Légszomj és erős szívverés mitől lehet?
Már egy hete érzem. Főleg fekvő helyzetbe, de akkor is leginkább, ha a bal oldalamra fordulok. Ha felfele nézek, akkor is érzem valamennyire, ha átfordulok a jobb oldalamra, akkor általában elmúlik. A gép előtt ülve is sokszor érzem. Elég erősen ver a szívem, az egész mellkasomban érzem. Azóta nem merek energiaitalokat inni :S Lényegében zihálnom kell, attól elmúlik. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor valaki gyorsan felszalad a lépcsőházban és megpróbál nem lihegni.
18 éves vagyok, szóval most vannak a vizsgáim, ami stresszes(néha még a fülem is zúg). Eléggé dagadt vagyok (195cm/105kg), ami gondolom nem javít a helyzeten. Sok sós kaját szoktam enni, ami ugyancsak nem használ. Így első tippre szívelégtelenség, vagy keringési zavar, de még reménykedek, hogy csak a stressz.
Basszus, azért a pánikrohamra nem gondoltam. Régen nagyon sokat idegeskedtem, de azt hittem, hogy annak a korszakomnak vége. Most bejön néhány vizsga, erre újra előjön :( Mondjuk suliban nem tesizek, viszont járok heti 2x harcművészetre. A kutyát pedig 1 órára szoktam levinni, ráadásul egy hegyen lakom.
Enni nem szoktam túl sokat, talán még kevesebbet, mint az átlag. A baj akkor jön, mikor vizsgaidőszak van, vagy bármilyen idegeskedéssel járó időszak. Ilyenkor valóban sok chipset és különböző "cukros vizet" fogyasztok(mind1, csak ártson alapon), mivel azt vettem észre, hogy a szénhidrát a legjobb "nyugtató". De mondom, ez csak speciális helyzetekben van, egyébként rendes kajákat szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!