Lehet-e valakinek a stressz miatt 37.2 C körüli a testhőmérséklete már fél éve? Azelőtt normális,36,5 C volt.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:53
1/1 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyen hosszantartó hőemelkedésem a huszas éveim elején.Egy pár hónap után elkezdtem sokat úszni járni, sportolni és pár hét múlva elmúlt. Viszont most olvastam, hogy pajzsmirigy betegséghez is lehet köze az ilyennek, és valóban, kialakult egy ún. Hashimoto szindrómám (nagyon magas anti-TPO érték) viszont mai napig nem tudom bizonyítani hogy konkrétan a hőemelkedéssel függött össze a kialakulása vagy egyebeesés volt.
2022. aug. 27. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!