Baj az, ha a térdem jobban kinyúlik, mint átlagban kellene?
Figyelt kérdés
Mikor állok és teljesen kinyújtom a térdem hátra hajlik, de ez nekem teljesen kényelmes nem fáj. Eddig azt gondoltam jól is jön, hogy ilyen flexibilis a térdem, mert sporttáncolok és jól jön....de azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehet ez valójában egy rossz dolog, mert pl.mikor nyújtó gyakorlatokat végzünk(terpeszben, nyújtott lábbal le kell hajolni, kezet a talajra tenni)..ilyenkor még jobban hátranyúlik..és ilyenkor már fáj..valaki rendelkezik hasonló jellegű...hátrahajló térddel?2016. szept. 3. 23:26
1/3 anonim válasza:
Lány/nő vagy?
Női ízületeknél lép fel (nem kötelező szerűen) a hiperextenzió nevű ízületi mozgás, ami pont ez, amit leírtál. Leginkább az alkaron jeelenik ez meg, de elképzelhető, hogy nálad a térdízületnél. De ezt én 100%-ra nem tudom megmondani,hogy ez most hiperextenzió -e vagy sem.
Szerintem különösebb baj nincs vele.
2/3 anonim válasza:
ez a cikk pont a te esetedről szól
3/3 A kérdező kommentje:
Hűű!! Köszönöm szépen! Pont úgy néz ki, mint a képen a balerinának!
2016. szept. 4. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!