16 éves fiú vagyok 163 cm. Szerintetek nőhetek 170 cm-re még? Ha már meglennék 170 cm egy szavam se lenne.
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 15:37
1/9 anonim válasza:
A fiúk általában 18-19 éves korukig még nőhetnek. (Néhány ember szerint ez a szám 21.) Azt nem tudom biztosra mondani, hogy meglehet-e a 170 cm, de szerintem az biztos, hogy még jó néhány centit nősz.
2/9 anonim válasza:
Hát ezt csak úgy nem lehet megmondani. Változó. Valakik pl én is már korán megvan a végleges magasságunk (6. osztályos korom óta 160cm magas, 53-5kg vagyok x') )
S vannak olyanok akik 20-25 éves korukig is nőnek, mint pl pasim.
17-8 évesen 170cm volt azóta 183cm.
23-N
3/9 anonim válasza:
Simán. 9.-ben majdnem minden fiútól magasabb voltam a 169 centimmel, ballagáskor magassarkúban is csak néztem fel rájuk. :)
4/9 anonim válasza:
Én pl. 16-17 éves koromig a tornasor végén voltam. Aztán 18 éves koromra majdnem mindenkit lenőttem és így lettem 181 cm. Bőven van még időd nőni, ne aggódj.
Majd írd meg, két év múlva, mekkora lettél :)
28F
5/9 anonim válasza:
Kedves Fiatalember! Ha biztosra akar menni növekedése tekintetében, javaslok egy nagyon jó módszert, ami biztos: azonnal kezdjen el kosárlabdázni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Majd írok hogy nőttem-e. :)
2016. szept. 4. 15:42
7/9 anonim válasza:
163 centivel nem fog tudni jól kosárlabdázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!