Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészségpénztárról tájékoztatn...

Egészségpénztárról tájékoztatna valaki?

Figyelt kérdés
Miért jó, ki fizeti én vagy a munkahelyem, mennyit stb?
2010. ápr. 21. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
44%

Hát, ez változó.Munkáltatótól is függ, mit kínál a dolgozójának.Nálunk úgy van, hogy van egy minimum összeg amit fizetni kell, ez megy a kafetériábol, persze ezt az összeget lehet emelni is.Amennyit a kafetériából erre szánsz.

De lehet utalni még a fizudból is.

Van kártya, és ha van rajta fedezet, akkor azzal fizethetsz.Persze sok olyan termék van, amit nem fedez a társaság, de ez is változó ki kivel köt szerződést.Én pl nem tudok Béres termékeket ezzel a kértyával fizetni.

Vagy ami nevetséges(szerintem)ha veszek gyógyszertári köhögéscsillapítót, akkor a lötyit fizetik, az üveget már nem...

2010. ápr. 21. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Hallottam hogy pl 10 év után kifizetik.

Én nem kapok cafetériát meg semmit akkor ezt nekem kellene havonta fizetnem?

2010. ápr. 21. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen.De nem vagyok benne biztos.

Kérdezz rá minden képp.

2010. ápr. 21. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Na figyusz, nálunk ugy van hogy minden honapban 1000 ft-ot fizet a munkáltatom, mivel 6 éve vagyok benne gyogyszerröl összeszedtem 25 ezret számlán ennyi év alatt ( amugy már gyülik a többi ) és a 25 ezerböl 21 ezret visszafizettek 2 hét alatt ( a recept nélkülit nem fizették vissza) hiába volt számlán, de a többit mindet .
2010. ápr. 21. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!