Mik okozhatnak extrém izzadást?
Én is hasonló helyzetben vagyok. Már mindenféle orvosnál voltam, Semmi nem derült ki az izzadásról.
én már lefogytam(194cm 87Kg) de az sem segített.
Te sem izzadsz másol? Én amikor izzadok akkor csak a homlokomon folyik. Egész testem teljesen száraz,
Vegyél szövet zsebkendőt, én minden zsebemben tartok mindig egyet. és a rövid hajamat gyorsan szárazra tudom törölni.
Előző vagyok
Hogyan fogyjál le:
Először is beszélj egy dietetikussal magánrendelésen. Én a Erzsébet fürdőben voltam. Miskolcon.
Adott egy étrendet, és másfél év alatt ugyanannyi mozgással mint előtte lefogytam.
Hasonló helyzetben vagyok én is,csak én mindenhol izzadok,de a hónalj,hát,mellkasnál a legjobban,annyira hogy simán átázik a ruha is,étkezést nem tudok módosítani,mivel nincs rá pénz a salátákra,stb-re,csak a sertés-szárnyas húsokra és az olcsó kajákra.Túlysúlyos vagyok,de nem igazán,csak a hasamon van egy kis felesleg(kb.5-8kg a túlysúlyom).
Ha mozog a levegő akkor nem igazán izzadok,de ha zárt helyen van meleg(pl.busz),akkor minden bajom van,még ha nem is nagyon van melegem.
A válasz így engem is érdekelne. :)
19/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!