Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezt? Bővebben lent.

Mi okozhatja ezt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Már kétszer történt velem ilyen, mai nap történt másodszor, testnevelés órán. Kifáradtam, szivatott minket a tanár. Mikor a kemény résznek vége lett, fájt nagyon a fejem, szédülni kezdtem. Leültem, és úgy nem is szédültem. Felálltam, egy kis ideig jó volt, utána szédülni kezdtem, és nem láttam szinte semmit, nagyon el volt mosódva minden. Utána hányingerem lett. Leültem a mosdóban, vizeztem a kezem, meg kicsit az arcom, és jól lettem.

Első alkalom amikor volt ilyen, akkor a buszon álltam épp.

Mi okozhatja, mi lehet ez? Valakinek volt már hasonló?

17/L

2010. ápr. 21. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! ettél rendesen? egyik amitől lehet, hogy leesik a vércukrod, a másik pedig a vérnyomás...velem nagyon sokszor van ilyen, ezektől szokott általában
2010. ápr. 21. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:

nem szoktam reggelizni, nem tudok reggel enni.

az első alkalomnál reggel 7 körül voltam a buszon, a mai esetben pedig a testnevelés óra az első órám volt, tehát nem ettem előtte, csak ittam.

magas vérnyomás a család férfi tagjainál (papám, apám, tesóm) van, nekem csak orvosnál szokott magasabb lenni (135 körül), itthon bármikor mérem, 99-100

2010. ápr. 21. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

ugyanez van velem is...reggel nem tudok enni mert rosszul leszek, viszont utána meg attól, hogy nem ettem:D fogalmam nincs mit lehet ezzel csinálni, de valószínű ettől van, mivel a tüneteinek azonosak :D a vérnyomásom nekem is 90-100 körüli itthon, orvosnál jóval több, családban rajtam kívül mindenkinek magas a vérnyomása

én megpróbáltam azt, hogy viszek magammal kekszet vagy csokit suliba, 10 körül már meg tudom enni, és így kicsit jobb meg nem szédülök :)

előző voltam amúgy...17/L

2010. ápr. 21. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
értem. köszi hogy válaszoltál:)
2010. ápr. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!