Ti mivel veszitek rá magatokat a sportolásra?
Figyelt kérdés
Világéletemben utáltam sportolni, de tudom h az egészséges életmódhoz szükséges lenne. Tudtok valami motivációt, ötletet amivel könnyebb lenne rávenni magam?2016. aug. 31. 00:33
1/2 anonim válasza:
Azt csinald amit szeretsz. Probalj ki minnel tobb sportot. Ha meg fogyas a cel akkor olvass utanna,hogy hogyan hatekony es majd az eredmeny motival. Hidd el csak elkezdeni nehez ;)
2/2 anonim válasza:
Nekem rossz a koncentráló képességem, a rövidtávú memóriám, az állóképességem, az izomerőm (hamar kifáradok, kifulladok, ez utóbbi is inkább izom miatt, úgy tűnik), kicsit (nem vészesen) rendszertelen a ciklusom. Ezeken a testmozgás mind-mind segít. Ja, hipochonder is vagyok.
Szóval ezek engem már motiválnak kellőképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!