Ti megmuttetnetek magatokat a helyemben ezzel? Velemenyeket szeretnek
4 eve figyeltem eloszor fel arra hogy az orromnal ki all a porc
Akkor elmentem ful orr gegeszetre, ahol azt mondtak , par ev mulva menjek vissza miutan elmultam 18 mert az alatt ezzel nem muthetnek.
Azota igazabol annyi a problemam, hogy a bal orrlyukamon nagyon nehezen es rosszul kapok levegot, es enekles kozben is nazalis hangom van, ami fontos lenne hogy eltunjon mert komolyabban is szeretnek foglalkozni ezzel majd a kesobbiekben.
Ma vissza mentem es a doktor ur azt mondta hogy o meg mindig fent tarta azt a kijelenteset hogy ezt muteni kene.
A heten megyek egy masik varosba vizsgalatra, ahol a mutetet is vegeznek
Szerintetek ha nincs olyan nagyon zavaro panaszom ami az eletminosegem nagyon nagyon rontana csak annyi hogy idegesit a ferde orrom, picit nehezebben kapok levegot, es nazalis a hangom...akkor meg muttessem? A doktor Ur is javasolja, de en azert parazok a mutettol rendesen :DD
Ti mit tennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!