Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti megmuttetnetek magatokat a...

Ti megmuttetnetek magatokat a helyemben ezzel? Velemenyeket szeretnek

Figyelt kérdés

4 eve figyeltem eloszor fel arra hogy az orromnal ki all a porc

Akkor elmentem ful orr gegeszetre, ahol azt mondtak , par ev mulva menjek vissza miutan elmultam 18 mert az alatt ezzel nem muthetnek.

Azota igazabol annyi a problemam, hogy a bal orrlyukamon nagyon nehezen es rosszul kapok levegot, es enekles kozben is nazalis hangom van, ami fontos lenne hogy eltunjon mert komolyabban is szeretnek foglalkozni ezzel majd a kesobbiekben.

Ma vissza mentem es a doktor ur azt mondta hogy o meg mindig fent tarta azt a kijelenteset hogy ezt muteni kene.

A heten megyek egy masik varosba vizsgalatra, ahol a mutetet is vegeznek

Szerintetek ha nincs olyan nagyon zavaro panaszom ami az eletminosegem nagyon nagyon rontana csak annyi hogy idegesit a ferde orrom, picit nehezebben kapok levegot, es nazalis a hangom...akkor meg muttessem? A doktor Ur is javasolja, de en azert parazok a mutettol rendesen :DD

Ti mit tennetek?

2015. ápr. 22. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy halogattam évekig a mandulaműtétemet (bár az panaszt okozott, szóval nem lehet összehasonlítani), ennek ellenére a helyedben én vállalnám a műtétet, főleg,ha énekléssel szeretnél foglalkozni. Ez kis ambuláns műtét, nincs mitől tartanod.
2015. ápr. 22. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerint orrsövényferdülésed van. (akkor nem kap rendesen levegőt az ember az orrán keresztül. Műttesd meg, megkönnyíti az életed. Kérheted altatásban is a műtétet, és akkor végképp nem fogsz érezni semmit.
2015. ápr. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!