Segítség! Death Metal Growl után elment a hangom, többi lent! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval kb. 3 hónapja el kezdtem tanulni ezeket a különféle Scream technikákat és már megy az Exhale meg az Inhale is, úgy hogy nem fáj, és a difragmámból csinálom meg minden. De mikor sokat csinálom, úgy elmegy a hangom a legmagasabb hangokat, amiket eddig ki tudtam adni, most képtelen vagyok.
11/L
2016. aug. 28. 21:10
1/4 anonim válasza:
Nem jó a hangszálaknak, Oli Sykes sem csinálja már, nincs is hangja. Pedig neki még jó hangja is lett volna, de most emiatt rosszak az élő BMTH koncertek...
2/4 A kérdező kommentje:
De mit csináljak? Nagyon félek :/
2016. aug. 28. 21:17
3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld pacsi.
2016. aug. 28. 21:17
4/4 anonim válasza:
Inhale elvileg alapból káros.. Bár sokan használják, én akárhányszor megpróbáltam egyből berekedtem.. míg exhale-lel sosem.. (most 1,5 éve használom) Figyelj a bemelegítésre, igyál közben sokszor keveset. Törekedj jobban, hogy hasból támaszd meg, és ne torokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!