Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elment a hangom! MIt tegyek?...

Elment a hangom! MIt tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Valószínűleg elkaptam valami vírust vagy baktériumot. két napig fájt a torkom de tegnap már csak nagyon kicsit. Sokat beszéltem nagyon hangosan, megcsikiztek és hangosan nevettem.. stb stb. Ma reggelre majdnem teljesen elment a hangom. Nagy erőfeszítés ellenére is alig jön ki valami a torkomon. vagy elkezdek beszélni és a mondat közepén megy el a hangom. Reggel óta kb egy szót sem szóltam és tartom is a némaságot. ez az állapot meddig fog tartani, mivel segíthetem a gyógyulást? ugye marandandó károsodást nem okoztam magamnak a sok kiabálással és hangos beszéddel?

2015. aug. 14. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lesz maradandó. Ha néhány nap csend nem hozza helyre, akkor fordulj orvoshoz!

Se forró, se hideg, se erősen fűszeres, se szénsavas, se alkoholos, és még cigaretta sem.

Igyál sokat; a mézes teát ajánlom.

Jobbulást!

2015. aug. 15. 16:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !! Még aznap elmentem orvoshoz kettőhöz is , mert az elsőnek elfogadhatatlanul bunkó volt a stílusa. Már rendbe jött de azért reggeli rekedtség még van egy kicsit :/ :))
2015. aug. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!