Lehet valami baja ennek az anyajegynek?
Figyelt kérdés
A hátam közepén van egy közepes méretű anyajegy!Régóta ott van! Egyszer iskolába beleakadt valamibe,elmentünk szüleimmel orvoshoz és azt mondta hogy nem muszáj leszedetni! Én voltam olyan okos hogy azt mondtam hogy ne szedjük le inkább!Visszatérve a kérdésre! Ma pedig ha a hüvelykujjammal óvatosan egy kicsit elkezdem balra huzogatni ( ezt úgy kell elképzelni hogy nagyon kicsit érek hozzá) és mintha a felső sarka egy kicsit feljönne! de csak ott! a bal oldala teljesen normális! Szerintetek mit tegyek?2016. aug. 27. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!