Mi lehet ennek az oka, mas is van igy ezzel?
Figyelt kérdés
Ha hetkoznap koran kelek es mennem kell, akkor sokkal jobban birom a gyurodest, ha elotte egyaltalan nem aludtam, mint ha aludtam ugyan, de csak 1-2 orat. Elobbi esetben kicsit lassu vagyok ugyan, de tulelem, mig utobbiban kb. a mosott sz.rral vetekszem :$
Ez mitol lehet?
2016. aug. 12. 02:57
1/5 anonim válasza:
Remélem nem iszol energia italt.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Eletemben talan ha 5x ittam es kavezni is ritkan szoktam.
2016. aug. 12. 16:27
3/5 anonim válasza:
ez nálam is így van
amikor olyan volt régen h két nap egynek tűnt mert nem aludtam :)
tényleg veszélyes lefeküdni mert a másik meg az ha úgy elalszol hogy sose kelsz fel csak 12 óra alvás után kb
4/5 anonim válasza:
De akkor mi mással foglalkozol, amikor aludnod kellene? Nem lenne jobb, ha megpróbálnál éjfél előtt aludni, az pihentetőbb, mint az éjfél utáni alvás.
5/5 A kérdező kommentje:
Nyaron eltem ejszakai eletet is, persze esszel. De igen, volt, hogy 3 korul meg cseveresztem, nem hinnem, hogy ez ilyenkor akkora gond lenne. A kerdes inkabb a hetkoznapokra szolt, amikor akar betegseg, akar tanulas vagy barmi miatt nem tudtam aludni, akkor sokkal jobban birtam a strapat, mintha 1-2 ora jutott volna.
2016. aug. 23. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!