Fiúk! Nektek hány centitől számít egy lány magasnak?
168-170 centi között vagyok, de írtózatosan zavar a magasságom. A környezetemben átlagos vagyok, úgy értem, az osztályomban a lányok negye még magasabb is nálam, a többiek meg 165 felett vannak, valahogy mégis túl magasnak érzem magam, és ez sokszor okoz kellemetlen perceket.
Nektek mi az a magasság, ami tetszik?
Szerintem az nem olyan vészes vannak annál jóval magasabbak is.
Én 186cm vagyok aztán volt barátnöm 180cm volt akkor ő mit mondjon ;)
Ráadásul ismerek olyan csajt akik egy magas velem vagy még magasabb azt érted 186cm+ aztán van neki barátja alacsonyabb nála. Még is jól meg vannak.
Te neked semmi okod szégyenkezned 170cm tökéletes jobbat nem is kívánhatnál se nem túl magas se nem túl alacsony. Max ha a szóban forgó hím(ek) alacsonyabbak ne vegyél fel magassarkút hanem azt a balatt cipőt vagy mi a f***om az.
19/F
A 168-170 tök megszokott, egyáltalán nem túl magas, inkább átlagos. 180-tól lehet mondani egy lányra, hogy magas, de azt sem negatívként, vagy úgy, hogy "túl" magas.
Nálam speciel 175-től kezdődnek a Nők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!