Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka a térdem...

Mi lehet az oka a térdem fájásának?

Figyelt kérdés
Már legalább egy éve fáj a térdem, de nem csak az egyik hanem mikor melyik. Sajnos testnevelés órán nem valami kényelmes úgy futni. Akkor fáj amikor sokáig vagy sokat hajlítom(pl.tánc,séta,bicikli,futás). Azért írtam,mert falunapon se tudtam végig táncolni mert jött a bal térdembe a fájdalom és szinte rálépni is alig tudtam. A kezeléssel úgy vagyok, hogy használok olyankor térdszorítót de nem használ, nem tudom mit csináljak. Segítsetek! 14/L

2016. aug. 21. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyomásra nem fáj valahol?

Egyébként menj el vele a háziorvoshoz. Ha ő nem tud segíteni, akkor ír beutalót ortopédiára.

2016. aug. 21. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Többféle oka is lehet, Pl lúdtalp is, de sok minden más is, menj el a háziorvoshoz és kérj beutalót orthopédiára.
2016. aug. 22. 08:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj sehol sem nyomásra. Köszönöm elmegyek. :)
2016. aug. 22. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
A kérdésem óta volt egy 3 órás buszos utazásom ami odafelé még el is ment de visszafelé már jöttek a gondok, és a fájdalom. Rá a 2 napon még mindig fáj ha megyek ülök hajlitott lábbal még ha egyenes is kényelmetnelül érzem magam és be is van duzzadva. A mai napon 2 db térdszoritót is rávettem csak hogy ne tudjam hajlitani. Orvoshoz sjanos még nem volt alkalmam eljutni és a suli is elkezdődött már.
2016. szept. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!