Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy jó érzés,...

Miért van az, hogy jó érzés, ha fáj valamim?

Figyelt kérdés
nem hinném, hogy mazochista vagyok, mert ők azt szeretik, ha más megalázza őket. viszont én azt szeretem, ha például izomlázam van, fáj a fejem, szédülök, fáj a hasam, satöbbi... vagy ez is annak számít?
2010. ápr. 19. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
szerintem te nem tudod mi az a fájdalom
2010. ápr. 19. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nézz a lelked mélyére
2010. ápr. 19. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Fuss 5 km-t totál részegen, szédülni is fogsz, elesel, fájni fog ez-az, másnapra meglesz az izomláz és a fejfájás is. All inclusive.
2010. ápr. 19. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert tudod, hogy ott valami bibi lehet, hiszen különben nem fájna, és a fájdalomról a gubanc megszűnésére asszociálsz, szóval tudod, hogyha az megszűnik, akkor a probléma is. Én az izomlázat azért szeretem, mert ismerem az okát és annak az oknak a következményét (mindent beleadtam a sportba, ezért izmos leszek). Ne aggódj, EGYÁLTALÁN NEM biztos, hogy ez beteges, inkább lásd a pozitív oldalát, mint hogy mélységesen elkezdd magad sajnálni.
2010. ápr. 20. 07:45
 5/6 A kérdező kommentje:

érdekes válaszok...:D

hát nem vagyok azért annyira nagyon "beteg", mert nem okozok magamnak direkt fájdalmat, és nem is annyira nagyon felemelő érzés, de határozottan pozitív.:D

2010. ápr. 20. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Ha alapvetően van némi önértékelési problémád, amit magad elől is rejtegetsz, akkor talán a következő:

"Hát ez bizony fáj. De én bírom, az meg jó. Na végre valami, ami velem kapcsolatos és azt mondhatom, hogy jó. Na akkor fájjon még valami, hadd mutassam meg magamnak, hogy azt is bírom...!"

nem...?

2010. ápr. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!