Ez Sclerosis Multiplex? 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában elegge felek es szorongok attol,hogy egyszer lebenulok vagy kerekesszekbe kerulok. Tegnap olvastam egy cikket egy lanyrol aki az SM nevu betegsegben szenved. Elolvastam a tuneteket mely szerinte kettos vagy homalyos latas lephet fel,faradtsag,vegtagok zsibbadasa,koordinacios problemak. Nagyon megijedtem mert nekem is szoktak lenni ehhez hasonlo tuneteim. Eletmodvaltas segithet? Vagy ez csak hipochondria?2016. aug. 17. 13:03
1/2 anonim válasza:
99%, hogy hipochondria, és csak a stressztől vagy fáradtságtól vannak olyan tüneteid.
2/2 anonim válasza:
Szia:) 14 éves korom óta van ez a betegségem. Egyik reggel arra keltem,hogy a jobb szememre nem látok,csak fényt és árnyékot. Azóta persze kaptam rengeteg gyógyszert,és már majdnem tökéletes a látásom. Szóval amit te mondasz nem SM,és ahelyett,hogy ezzel foglalkozol legyél hálás amiért egészséges vagy!:) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!