Sclerosis Multiplexben szenvedők, valakinek lenne kedve beszélgetni velem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja derült ki a betegségem. Lelkileg egyre jobban terhel mivel úgy érzem senki sem támogat igazán. Jó lenne beszélgetni valakivel aki megért.
18/L
2013. nov. 27. 18:09
1/6 anonim válasza:
Én ugyan nem szenvedek abban, de ha gondolod beszélgethetünk, hátha tudok segíteni. :) Orvosi pályán tanulok. 21/L
2/6 anonim válasza:
Ezen a webcímen tudsz beszélgetni,tanácsokat,segítséget kapni sorstársaktól,orvosoktól.
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy ? Nagyon fontos lenne, ha sok barát venne körül. Mindenkitől azt hallom, hogy az SM betegségnél fontos a pozitív gondolkodás. Jó gyógyszerek vannak ami lassítja a betegség lefolyását. Én is levelezek olyan illetővel, akinek ilyen betegsége van. Hol jobban van, hol rosszabbul. Fontos, hogy ne ess kétségbe. Gondolom van olyan fórum, ahol ilyen betegek csetelnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Szia, most 19 éves vagyok.
Igazából pozitiv a felfogásom, mert tudom hogy noha kevés az esély rá, de én meg fogok gyógyulni!
Szeretnék hozzám hasonló emberekkel beszélgetni, főleg olyanokkal akik gyerekkori SM-ben szenvednek vagy maximum 25 évesek. Érdekel, hogy ők mit éreznek, nekik milyen az egész lefolyása.
2014. aug. 7. 11:16
5/6 troll666 válasza:
élvezd az életet,ameddig tudod!szúrod magad Te is,vagy bogyót kapsz?egy jó tanács:JÓGA!
6/6 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos még injekcióznom kell. Elvileg januártól kapok tablettát, mivel testileg-lelkileg nehezen viselem az injekciózást.
2014. nov. 16. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!