Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sclerosis Multiplexben szenved...

Sclerosis Multiplexben szenvedők, valakinek lenne kedve beszélgetni velem?

Figyelt kérdés

Egy hónapja derült ki a betegségem. Lelkileg egyre jobban terhel mivel úgy érzem senki sem támogat igazán. Jó lenne beszélgetni valakivel aki megért.

18/L

2013. nov. 27. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szenvedek abban, de ha gondolod beszélgethetünk, hátha tudok segíteni. :) Orvosi pályán tanulok. 21/L
2013. nov. 27. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen a webcímen tudsz beszélgetni,tanácsokat,segítséget kapni sorstársaktól,orvosoktól.

2013. nov. 27. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy ? Nagyon fontos lenne, ha sok barát venne körül. Mindenkitől azt hallom, hogy az SM betegségnél fontos a pozitív gondolkodás. Jó gyógyszerek vannak ami lassítja a betegség lefolyását. Én is levelezek olyan illetővel, akinek ilyen betegsége van. Hol jobban van, hol rosszabbul. Fontos, hogy ne ess kétségbe. Gondolom van olyan fórum, ahol ilyen betegek csetelnek.
2014. aug. 7. 07:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia, most 19 éves vagyok.

Igazából pozitiv a felfogásom, mert tudom hogy noha kevés az esély rá, de én meg fogok gyógyulni!

Szeretnék hozzám hasonló emberekkel beszélgetni, főleg olyanokkal akik gyerekkori SM-ben szenvednek vagy maximum 25 évesek. Érdekel, hogy ők mit éreznek, nekik milyen az egész lefolyása.

2014. aug. 7. 11:16
 5/6 troll666 válasza:
élvezd az életet,ameddig tudod!szúrod magad Te is,vagy bogyót kapsz?egy jó tanács:JÓGA!
2014. okt. 16. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos még injekcióznom kell. Elvileg januártól kapok tablettát, mivel testileg-lelkileg nehezen viselem az injekciózást.
2014. nov. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!