Lassan úgy érzem, felemészt a rettegés, hogy rákos lehetek, vagy bármilyen más, gyógyíthatatlan betegségben szenvedek. Mit tegyek?
Abszolút egészséges vagyok amúgy. Fél éve ért egy komoly lelki trauma, azóta vagyok ilyen.
Lett egy anyajegyem...Mindenkinek lesz, üzemorvostól kezdve a háziorvoson át a bőrgyógyászig mindenki nyugtat, hogy nem para. Sima festékes anyajegy. Jártam szoliban kb 8-9 alkalommal egy év alatt. Mégis rettegek, hogy rák. A másik a fogam. Cisztám lett, egy dudor az ínyemen, persze rögtön rákra gondoltam. Mikor meg voltam fázva, akkor is ettől rettegtem.Amúgy full erős, edzett, egészséges csaj vagyok. Rengeteg energia van bennem, folyton megyek, de ezek a félelmek felőrölnek...Rettegek. Éjjel csak úgy tudok aludni, ha nyitva van az ablak, és megy a tv, mert félek, hogy valami bujkál a sötétben. Azt érzem, aZ emberek csak a szemembe kedvesek, a hátam mögött pedig ármánykodnak. Nem tudom elengedni magam. Folyton görcsölök valamin, főleg azon, hogy meg fogok halni hamarosan. Teljes mértékben ezt érzem, hogy nincs sok hátra...Mit tegyek?
Nekem is volt ilyen időszakom, de elmúlt. A lényeg, hogy mindent megteszek az egészségemért. Az öröklött hajlam egészséges életmóddal felülirható. Te dohányzol, így tudatalatt mindig is félelem fog benned alakulni, hisz tudod hogy a cigi rákkeltő. Próbáld meg hogy egy ideig mindent megteszel te is az egészségedért, azaz naponta mozogsz, egészségesen eszel, nem cigizel ÉS LELKILEG is rendben vagy. Mert ez a folytonos stressz is nagyon ártó.
Úgyhogy én azt mondom, hogy tegyél meg mindent az egészségedért és nem lesz okod félni.
A másik fontos dolog hogy járjál szűrővizsgálatokra. Ne akkor menj ha valami baj van. Meg van határozva hogy melyikre milyen gyakran kell menni.
(Egyébként nem akarlak idegesiteni, de a sima vérvétel nem mutatja ki a rákot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!