Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kocsival utazok szinte...

Ha kocsival utazok szinte mindig rosszul leszek. Gondolok itt légszomjra, hányigerre, fejfájásra. Mi lehet ez vagy mitől? 16éves vagyok szóval jogsim nincs.

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 10:49
 1/2 homo ludensz ***** válasza:

Pánik ez egyértelmű. Végigéltem ezt buszon mikor az ajtó becsukódott, gyalog ha szirénázva elment egy mentő és folytathatnám. Azt kellene végiggondolni valamikor volt e koccanás vagy hasonló mikor ültél a kocsiban mert valahol belül nem érzed biztonságba magad.

Lehet persze csak annyi hogy amint otthonról kimozdulsz tudat alatt védtelennek érzed magad.Nem akkor jött elő ha a Budapest táblát elhagytuk és taxizott a srác,nem volt kezdő sofőr.

2016. aug. 15. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem volt soha koccanás...és egy enyhe üldözési mániám is van. Csak azt nem értem, hogy ha családommal vagyok akkor miért érzem ezt..
2016. aug. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!