Sulis orvosi vizsgálaton teljesen le kell vetkőzni?
Holnap kell mennem a suliban orvosi vizsgálatra.Teljesen le kell vetkőzni,vagy elég csak levenni a fölsőt?Nem nagyon szeretném le venni a nadrágot is,mert nem vmi szépek a lábaim,másrészt most nől,hogy le tudjam gyantázni később.És egyébként miket szoktak megvizsgálni?
16/L
Pont erről írtak sokan,hogy nem túl etikus dolog,hogy a gyorsaság miatt csináljanak ilyen tömeges,csoportos vizsgálatot,nálunk is ezt akarták,de nem engedtük,ha szóltok max. nem tetszik nekik,de kénytlen lesz a vizsgálatot egyesével megcsinálni,eleve így kellene.
Egyébként jogosan pont ezért háborognak.Egyszerre úgy sem tud megvizsgálni annyi embert,csak egy kis emberség kellene,tesin sem meztelenül mászkálnak az emberek,van rajtuk alsó meg melltartó is.
ez: Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
# Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
# Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!
# Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
# A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
# Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Nálunk csak nagyon felszínes vizsgálatok voltak,szóval a polót is csak fel kellett húzni,nem kellett levenni,meg a melltartót sem,szerintem doktortól függ.
De olvasom itt az utolsó beírót,csak ha opcén szavakat használsz akkor zárnak ki és előtt figyelmeztetnek,itt nyugodtan leírhatod a véleményed és több helyen is voltam már az oldalon belül és nem egyszer a végére máson vitáztak már és nem volt belőle baj,csak a szavakra kell vigyázni,hogy miket írsz.DE nem okoskodásból írtam,de nehogy már összeveszetek azon hogy kinek milyen élményei vannak a vizsgálatokkal kapcsolatban,valakit fusztrál,valakit nem,nem vagyunk egyformák.Nekem sem mindegy milyen mértékű vetközést akarnak és kik előtt.
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!
ezért írtam amit írtam. a kérdezőnek szólt a válaszom és nem a válaszolóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!