2 napja beteg vagyok. Sört ihatok? Bovebben lent
Figyelt kérdés
2 napja elkaptam valamit. Fajt a torkom, enyhe hoemelkedes, egy kis kohoges meg orrfolyas. Ma már "csak" a picit rossz kozerzet maradt, az orrfolyas es egy kis hurutos kohoges. A kérdés, hogy ha most meginnek 2 sört, azzal artanek a szervezetemnek? Vagy kesleltetnem a gyogyulast? Mert ha igen, akkor nem iszom.2016. aug. 12. 16:39
1/4 anonim válasza:
Véleményem szerint ha vettél be gyogyszert akkor ne igyál,ameddig ki nem megy a szervezetedbol.
2/4 anonim válasza:
A hideg és a szénsavas ital sem tesz jót ilyenkor, inkább mézes teát igyál.
3/4 A kérdező kommentje:
Gyogyszert nem vettem be egyáltalán. Annyira nem volt veszes a helyzet egyszer sem. Köszönöm a válaszokat. :)
2016. aug. 12. 16:51
4/4 anonim válasza:
Vagy forralt bort. Vagy pálinkát. Vagy csak simán bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!