Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet a Refluxtól?

Lehet a Refluxtól?

Figyelt kérdés

Az orvoshoz azzal a panasszal mentem h elojott egy par hete megint a Refluxom ami annyit tesz h neha elviselhetetlenul faj a sziv mogott es van hogy a garat vagy gégénél is érzem vagy mindenütt h enyhén fáj (nem folyamatos a fajdalom)

És megnézettem a szájüregemet azért mert tiszta vérágas mindenütt... a nyelvcsapom is es belul a torkomnal is nagyon sűrűn...

Azt mondta vírus és összefügg a Refluxxal de nem értettem milyen értelemben?

Ha volt valakinek hasonlo elolvasnám a véleményét koszonom

Nagyon aggodom mert azota meg jobban veragas ugy lattam es Nolpaza 40 mg gyogyszer neha segit de mar 1 hete szedem es azert csoda nem tortent

#reflux #szájüreg #vérágasság #vérágas szájüreg
2016. aug. 11. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
a rheflux nem a szív mögötti fájdalom, hanem a túlzott gyomorsavtermelés, amely feljön a nyelőcsöveden keresztül, és attól van az égő fájdalom. Ha enyhe, akkor nagyon jól jártál, de igen ha kezeletlen, akkor könnyen lehet az embernek fekélye a gyomrában és a nyelőcsőben esetleg a szájpadlásban is. Ha a gyógyszer nem hat, mindenképp menj vissza az orvoshoz, hogy adjon mást, mert nem múltak a panaszaid, vagy kérj tőle beutalót a gastroenterológiára. Ha fatökű a háziorvosod, és semmit nem kezd veled, csak mondja, hogy szedd tovább egyszer hatni fog, menj el a sürgősségire. Lehet, hogy letolnak, hogy miért nem a háziorvos intézi, de ha mondod nekik, hogy konkrétan magasrol le*ar akkor meg értik és segítenek. A rheflux nem játék!!!
2016. aug. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!