Az normális, ha anyukám kiakad azon, hogy naponta tusolok, illetve 2 naponta mosom a hajam?
12 évesen csodálkoztam még,hogy az osztálytársaim naponta tusolnak,mert én magamon akkor még nem éreztem semmit,de dezodort már használtam.Később többször mostam a hajam,és sűrűbben kezdtem tusolni,mert aztán sokat izzadt a hónaljam,és a nap végére már megéreztem a dezodoros-izzadság szagot magamon.Körülbelül azóta tusolok naponta,a hajam viszont 1-2 éve kezdett ilyen zsírosodó életmódba,és éreztem,hogy ezt muszáj 2-3 naponta mosnom,mert addigra már be is büdösödik.Anyukám viszont a mai napig elkezd rám ordibálni tusolás közben(csak úgy benyit a fürdőbe),hogy miért tusolok minden nap,mert rengeteg törölközőt és fehérneműt elhasználok(pedig 1 tusolás/1törölköző és naponta bugyicsere),és hogy miért mosom a hajam,de ő nem érti meg,ha mondom neki,hogy büdös vagyok,leizzadtam,és a hajam is zsiros,büdös.Olyankor csak visszaszól valami gúnyosat és kimegy.. A szüleim régimódiak,ők hetente 1x fürdenek.
Szerintetek normális az ilyen szülő?Miért nem képes elfogadni,hogy naponta tusolok? Sokszor találkozom a bartaimmal,hát nem szeretném,hogy igénytelennek tartsonak engem. Mit tegyek a szüleimmel?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!