Enyhén ferde gerinc?
Figyelt kérdés
Sziasztok, enyhén úgymond ferde a gerincem, kicsit előrébb dőlve járok, de annyira nem feltűnő. Ezt félretéve kondis edzésre szeretnék járni, de egy ismerősöm azt mondta túl magas vagyok, és hosszútávon többet ártana mint segítene, helyette az úszást ajánlotta, és elméletileg segítene a hátamon is, meg a testalkatomon. Erről szeretném kikérni a véleményeteket, ebből mennyi igaz, mégis mi lenne hasznosabb.2016. aug. 7. 11:29
1/5 A kérdező kommentje:
Az még kimaradt hogy 185 cm vagyok.
2016. aug. 7. 11:30
2/5 anonim válasza:
Amiket leírtál mind értelmetlen, kivéve a kondis edzést, kétlem, hogy tudatos embernek lenne ilyen gondolatai.
Ezeket olvasgasd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7832..
youtube on athlean-x
3/5 anonim válasza:
Ha előre dőlsz, az nem gerincferdülés, hanem tartáshiba. :) Esetleg kyphosis lehetne, amit nagyon kétlek.
(egy csontkovács)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, inkább előre vagyok görnyedve, elég rosszul fogalmaztam:D Régebben elég sokat gépeztem, de nem igazán tudom mivel javíthatnék ezen a görnyedésen
2016. aug. 7. 20:55
5/5 anonim válasza:
nem zavar, hogy a link egy az egybe bemutatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!