Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha levegöt veszek vagy mozgok,...

Ha levegöt veszek vagy mozgok, fáj és szúr a bal oldalamon a hátam. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Hétfön, tehát két napja kezdtem el edzeni. Akkor tricepszre, vállra edzettem, de oldal hátizom is benne volt. Majd tegnap is éreztem de nem fájt csak ha pl megnyujtottam. Tegnap valamint ma is fát fürészeltem, neha éreztem de nem annyira. Nemrég elmentünk focizni, es az elsö futástol nagyon elkezdett fájni, már akkor is ha levegöt vettem.. Izomláz lehet? Vagy valami más? Lehet ellene tenni valamit?

2016. aug. 3. 19:39
 1/5 anonim válasza:
Szia szerintem pihenj, ne edzz és ha nem múlik el menj el orvoshoz, nekem is szúrt az oldalam és aztmondták hogy vegyek nagyon mély levegőt és ha akkor szúr a tüdőm az komoly baj lehet. Remélem tudtam segíteni
2016. aug. 3. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, megfogadom.. pihenek 2-3 napig es ha nem mulik el megyek orvoshoz. Köszi :)
2016. aug. 4. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet idegbecsípődés is.
2016. aug. 4. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok, becsípődésem lett. Elmentünk par hete csontkovácshoz, picit pihentem majd elmúlt a fájdalom, edzettem 2-3 hétig nemjelentkezett semmi, viszont ma fociztam es megint nagyon faj, mozogni nembirok, erződik is az izom hogy ott keményebb.. mit lehet tenni? :)
2016. nov. 17. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz, lehet izomlazítót kell szedned, jót tesz még ha reumakrémmel bedörzsölitek és kíméld magad egy ideig.
2016. nov. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!