Mit tegyek ha nagyon megy a hasam?
Figyelt kérdés
Orvoshoz hetvegen nem tudok menni, sajnos az ugyelet is jelenlev kizarva. Szentabletta hamar kijon belolem mint minden mas is. Most fozok krumplit hatha... Normaflore ami van itthon februarba elvileg megromlott de vettem be egyet ennel jobban ugysem mehet a hasam. 2 Lopacutot os vettem be az sem segitett. Ehes vagyok mar 4. Napja ez van barmit eszek nem marad bent. Ti mit ajanlotok?2016. júl. 30. 10:33
1/3 A kérdező kommentje:
Egyszer hanytam is amikor ez a rosszullet kezdodott 4 nappal ezelott.
2016. júl. 30. 10:37
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki a Smectát, ez italként fogyasztható, gyorsabban felszívódik:
3/3 anonim válasza:
Vegyél Bolus adstringens tablettát, ami a beleket nyugtatja, igyál sok csersavas fekete, keserű teát. Kiváló a diólevél tea. Ihatsz sárgarépa levet (max. napi 2 dl). Zsíros, édes ételek, fehérje erősen mellőzendő. A főtt krumpli sózva jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!