Hányinger és hasmenés?
Pár napja kezdődött hogy eszek és akkor pár órával késöbb megy a hasam. Volt hogy kávé után, de volt hogy pizzát ettem és az után volt ez. Ha eszek valamit az pár órán belül ki is jön. Hányingerem is szokott lenni, de még nem hánytam mostanában. Van hogy érzem éhes vagyok, de enni nem igazán tudok. Lehet allergiás vagyok valamire?
Azon is gondolkoztam hogy lehet a stressz. Kb. mindenen stresszelek, idegeskedek, izgulok. Sokszor érzem depisnek is magam. Ez azért is van mert sokszor piszkáltak a suliban meg kiközösítettek, és zárkózott lettem pár éve. És lehet a stressztől van ez?
Ha hasmenésed van, akkor pár napig szigorú diétát kell tartani, és pizzát egyáltalán nem szabad enni. Hányinger, hasmenés nyáron gyakori, lehet ételmérgezés, gyomorrontás, vírusos is.
Ne igyál kávét, egyél 1-2 napig sós vízben főtt burgonyát, sós ropit és igyál teát, ha nem javul, akkor hétfőn menj el a háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!