Segítség! Ugye, nem szívbaj?
Megettem egy liter kávés fagyit, és mellkasi szorításom van egy jó ideje.
Nagyon gyors a pulzusom és légszomjam is van. Konkrét fájdalmat nem érzek.
Eddig szinte soha nem ittam egyébként kávét, mert egy kicsitől is rosszul éreztem magam.
23 éves (F) vagyok.
Ha a tükrözés nem indokolt, azért még adj le székletmintát ha gondolod. Megnézik, hogy van-e benne (rejtett) vér - ha vérzik és keveredik a széklettel, akkor nem lehet észrevenni.
Ha legközelebb légszomjad van, ajánlom hogy pihenj le és lassan nagy levegőket vegyél. Legközelebb ne egyél ennyi kávés fagyit!
Remélem már jobban vagy
01:04
13 évesen már valószínűleg volt polipom és bélgyulladásom, amit csak 2012 februárjában vettek ki (18-19 éves koromban), de konkrétan ezek a tünetek idén január vége óta tartanak.
Neked is sokszor a bélfalad fáj? Nem görcsösen, hanem inkább élesen? Illetve, néha olyan feszítő érzés is jelen van, de nem szélgörcs-jelleggel, hanem a bélfal feszülésére emlékeztetően.
01:57
Tavasszal adtam le székletmintát, bakterológiai vizsgálat céljából. Gondolom, megemlítették volna azt is a papíron, ha találtak volna vért.
A hónapok során szerintem legalább egy-két vécézéskor meglátszott volna, akár egy kis folt formájában is, ha vérezne.
Igaz, régebben viszonylag lent volt a polipom (16 cm magasságban), de akkoriban gyakran volt véres a székletem, egészen 5-6 éven át.
Sok pékterméket eszem, ahogy a tejtermékeket is kedvelem.
(Mégis, legrosszabb hatást talán a kolbász hozza ki.
Nagyon szeretem, de a fájdalmaim óta igyekszem ritkán enni.)
Sokszor hatalmas az étvágyam, emiatt nem tudnék eleget enni zöldségből, gyümölcsből. Gyors az étkezési tempóm...
Olyankor, amikor élesen is fáj, gyakran levert vagyok, nézek magam elé, néha hőhullámaim is vannak..., és pszichés szempontból csak a legrosszabb gondolatok járnak a fejemben, elsüppedek a saját szenvedésemben.
Lehet, hogy kipróbálom a házi vértesztet. Viszont az a mondatom nagyon meghatározó, hogy a tavaszi bakteriológiai vizsgálat eredménye negatív lett. Gondolom, biztosan észrevettek volna vért, ha már annyira alaposan vizsgálják más megközelítésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!