Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek noni fogok meg?

Szerintetek noni fogok meg?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok. Szuleim sem tul magasak. 15 eves vagyok. Szerintetek noni fogok meg vagy igy maradok? :-|
2010. ápr. 17. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
18 éves korodig még nőhetsz,sőt. Attól hogy a szüleid alacsonyabbak te még lehetsz egy kicsit magasabb. Egyik ismerősöm óriásira nőtt,pedig a szülei alacsonyabbak. Ez van. :)
2010. ápr. 17. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez a magasag igy normalis? Nem zavaroan alacsony?
2010. ápr. 17. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy akkor csak pár cm-vel vagy az átlagnál kisebb.Ha lány Vagy akkor az anyukád magasságát vedd alapul,ha fiú apukádét,általában az ő magasságukat örököljük,nagyon ritka hogy kisebbek legyünk náluk,inkább kicsit túl szoktuk nőni.Ha lány vagy akkor kisebb az esély hogy nősz még,de elvileg nőhetsz 18 éves korodig,de általában a lányok 13 éves korukra elérik a felnőttkori magasságukat,míg a srácok 17 éves korukra,de persze vannak kivételek,van aki 20 évesen áll le a nővéssel v. 18 évesen kezd el nőni és addig nagyon kicsi.

Ha fiú vagy akkor kicsi vagy,legalább 170-nek kellene lenned.

2010. ápr. 17. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Lany vagyok es anyukam edig 1-2 cm magasabb nalam.
2010. ápr. 17. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nem is vagy kicsi,és biztos még nősz pár cm-t,vagy pont akkora leszel.Én 167 cm vagyok és lány,és több barátnőm akkora mint én v. kisebb 3-4 cm-vel,szóval nem vagy kicsi.
2010. ápr. 17. 18:20
 6/6 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyokh, és 154 cm. vagyok..:D És nekem is a szüleim is alacsonyak.. elmentem dokihoz..h. szerinte miwan..és azt mondta h. nem valószinű max 4-5 cm.:)
2010. ápr. 23. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!