Pánik betegek, ti hogy kezelitek a rohamokat?
nekem olyannyira nehéz h gyógyszereket szedek.múltkor akkor rohamom volt a suliba h szinte sokkos állapotba kerültem.kedden lesz 1 esemény,és tuti h számíthatok a rohamra
16/L
Szia !
Én egy kigyógyult pánikbeteg vagyok. Nem értem a kérdésedet, mert tkp. nem írtad le, hogy milyen jellegű rohamaid vannak? Amikor engem elkapott a roham, semmit sem tudtam vele kezdeni, annyira lecsapott a lábamról. Csak fekve lehetett elviselni. Szerencsére az első pont ágyban ért, így nem lett semmi bajom. Infarktusszerű rohamaim voltak. Olvastam, van más jellegű is, amit erős akarattal vissza lehet verni. ( én ilyent nem láttam) Az én tapasztalatom az, hogy ezt csak pszichiáter, és az általa felírt gyógyszer képse meggyógyítani. És nem érdekes, hány éves vagy. Azt majd az orvos figyelembe veszi a gyógyszer felírásánál. Ne halogasd az orvoshoz menést, mert neked még nem idült a betegséged. Kigyógyulhatsz belőle, akár már a nyár végére is. Tehát Pszichiáter! És majd ő megmondja. Írjál, ha van kedved.
Rohamra frontin,xanax. Erre találták ki őket.
Megelőzésre antidepikúra.
20:24-esnek
nekem annyira súlyosak,hogy tegnap éjjel összeestem és édesanyám talált rám.. ilyenkor szorít és szúr a szivem,nem kapok levegőt,remegek,önkívületi állapot,halál félelem,és a gyomrom felett szorítás.. csak most attól estem nagyon kétségbe mikor az orvosom közölte,hogy: ne nagyon tervezz főiskolára,ha így haladsz nem biztos,hogy megéled.. nagyon család centrikus vagyok és igazából nem a haláltól ijedtem meg,hanem,hogy ezt a családtagjaim előtt mondta..beleértve anyut,aput,nővéremet,sógoromat és persze barátomat..:/ nagyon megviseli őket is ez a dolog és már lassan miattam megy tönkre ez a család.. :( pszichológushoz már mentem vele sokat beszélgettem,hogy próbáljam meg leküzdeni a rohamokat. pszichiátertől pedig a gyógyszerek miatt félek,mert hajlamos vagyok a függőségre sajnos :/ és nagynénikém most van a szegedi kórházban pszichiátrián..sajnos ezt a pánikbetegséged édesanyámtól örököltem és nem tudom,hogy aki örökli annak élete végéig tart vagy így is gyógyítható e.. eddig SOHA nem féltem ettől..eltűrtem 1-1 rohamot,de ezek után szó szerint rettegek :( bár azt mondta a doki,hogy előfordul,hogy túl terhelem magam,ami valószínű,hiszen éjjel-nappal fent vagyok..dél előtt suliban,délután próbálunk színdarabokra és éjszaka tanulás..:/ maximum 4-5 órákat alszom és ez minden nap ugyan úgy..arról nem is beszélve,hogy nem emlékszem már,hogy mikor ebédeltem utoljára együtt a családommal! barátomra is csak hétvégén jut időm,persze,ha épp nem rosszul vagyok..:( nagyon idegesítő már :'(
és köszönöm a többi hozzá szólást is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!