Mivel kezelitek az ekzémát?
Figyelt kérdés
Az idén folyamatosan tünetes vagyok, orvos, kevert steroidot, és parlazint, vagy cetirizint irt fel, meg van fürdő krémem Hydrophil, de nem igazán javulok, valakinek valami bevált jobb modszere?2009. szept. 2. 09:00
1/11 anonim válasza:
Én Elocom kenőccsel kezelem. De általában akkor a legjobb ha a felületre este egy vastagabb réteget kenek és gézzel bekötöm, mert akkor nem tud letörlődni.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak állitolag steroidot ( ami nem higitott nem lehet folyamatosan használni ) mert elvékonyitja a bört vagy nem ? Te neked el is mulik rövcvid idö alatt?
2009. szept. 2. 10:31
3/11 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyan nincs ekcémám, de pont ma olvastam , hogy a ganoderma lucidum milyen jó rá. A Házipatika.com-on írták a fórumba. Van akinek nagyon bevált, pedig rég óra volt gondja. Ez egy jó hatású gomba fajta. Szerintem teába lehet inni, úgy hat.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi utána olvasok mindenképp.
2009. szept. 2. 13:49
5/11 anonim válasza:
Első hozzászóló vagyok. Ha este bekenem és ráteszem a gézt akkor ugye nem törlöm bele az ágyneműbe és reggelre már nagyon szép. Nem viszket, nincs szétrepedve és nem levedzik. Már én is kaptam vagy 4 féle kenőcsőt, de ez ami nekem a jó. Egyből egyiktől sem múlik el, legalábbis nekem. A kenőcs leírásában nem szerepel a steroid.
6/11 anonim válasza:
Javítok :)
Az Elocom egy erős hatású kortikoszteroidot (mellékvesekéreg-hormon) tartalmazó, bőrgyógyászati alkalmazásra szánt gyógyszer.
7/11 anonim válasza:
Én nagyon sok krémet kaptam rá. De régen elocom kenőcs vált be, most Alkcémát, és Lipobase krémet használok
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jelenleg atodermet gasználok tusfürdőnek ( gél és jo drága volt de már az sem érdekel, csak jo legyen ), meg Dermovatot irtak ki, meglátjuk
2009. szept. 7. 19:55
9/11 anonim válasza:
Kislányomnak is atópiás dermatitisze van .Nekünk is csak az elocolm krém vált be.Azzal viszont nem értek egyet hogy csak rövid ideig lehet használni.Páromnak is ez a betegsége van és ő már 6 éve használja ezt a krémet az arcán.(heti 1-2 alkalommal)És semmi baja,ha bekeni este reggelre nagyon szép lesz tőle a bőre.Kislányomnak hígitott változatot írt ki a doki,végülis az is bevált.
10/11 anonim válasza:
Nekem is ekzema-m van kiskorom óta a kezemen pár éve szerencsére nem mutat tüneteket, de előtte borzalmas volt.
nemcsak kirepedezett a bőröm, de viszketett, és ha megvakartam, akkor égett és víz keletkezett alatta. Sőt, gennyes hólyagok is megjelentek az ujjaimon. Már nem tudtam írni, mert borzalmasan fájt. 10 évesen befeküdtem a Heim Pál gyermekkórházba egy hétre, és kísérletezgettek.
Egy kátrányos kenőcsöt adtak, ami nagyon sokat segített, én ezzel kenegettem, és bejött. (A gombás tea sajna nem hatott).
Egyszóval nagyon ajánlom a kátrányos kenőcsöt, nekem bejött! (remélem tudtam segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!