Mit lehet csinálni a kis lábujjammal?
24 éves nő vagyok. Általában otthon szoktam magam karbantartani, de a kis lábujjammal már nem tudok mit kezdeni. Sokszor úgy érzem jobb lenne amputáltatni vagy legalább kivágatni a körmöt. Nincs semmilyen belgyógyászati betegségem.
36-os lábam van egyébként, de már jártam úgy, hogy a 6-os cipőt kicsinek éreztem, a 7-es néha jó néha nagy, de inkább nagy. Az ideális a 36,5-es lenne, de az meg ritka(legalábbis azokból amiket én hordok. A cipők teljesen kidörzsölik és irritálják ez a legfőbb bajom és emiatt nagyon rondán néz ki.
Egy sebész látta már és ő is azt mondta, hogy keményebb a körömlemez, mert picit talán melegebb tapintatú is mint a többi. Ő még szívesen le is vágná, de szerintem nem gondolta komolyan :D (ez egyébként egy ismerős orvos volt).
Így néz ki:
Annyit szoktam vele csinálni, hogy lereszelem a tetejét, hogy legalább sima legyen és amennyire tudom a vadhúst kivágom körülötte.
Nekem is szinte teljesen ugyan ilyen. Sőt, talán kicsit rosszabb állapotban van, néha kettétörik maga a köröm, fáj, mindig útban van, elegem is van belőle.
Én is meg szoktam reszelni a tetejét.
Remélem kapsz jó tanácsokat, talán én is hasznát venném :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!