Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért remeg a kezem ennyire?

Miért remeg a kezem ennyire?

Figyelt kérdés
Most keltem fel nem rég, 13 éves vagyok. Még sosem remegett ennyire, sőt nem is szokott remegni. Viszont csak a jobb kezem, de annyira hogy alig tudok írni is. Mi bajom lehet?
2010. ápr. 17. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fekvés közben megnyomódott valami ideg. Kérd meg a szüleidet, hogy masszírozzák meg kicsit a válladat és a nyakadat. Ha még néhány óra múlva is fennáll a probléma, akkor pedig ugyancsak nekik kellene szólnod.
2010. ápr. 17. 09:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. ápr. 17. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Reggeliztél már? Igyál tejet meg valami gabonapelyhet például, vagy szendvicset. Én ugyanígy keltem ma reggel, remegtem és gyenge voltam, most benyomtam egy fél doboz energiaitalt, meg gabonapelyhezek, és elég jól vagyok.

18/l.

2010. ápr. 17. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha csak az egyik kezed remeg, akkor valószínűleg megerőltetted előző nap egy kicsit, lehet, hogy észre se vetted, hogy éppen erőlteted :) Tuti elmúlik.
2010. ápr. 17. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat már nem remeg viszont zsibbad:S Miért?:((
2010. ápr. 17. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Zsibbadásra pláne jó a masszázs. Azonban ha ezt követően is fennáll a probléma, akkor feltétlenül orvosi kivizsgálás kell.

Gyógymasszőr

2010. ápr. 17. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, már elmúlt, és rájöttem hogy a tenisz az oka amit hónapok óta nem játszottam:))
2010. ápr. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!