A hamufelhő miatt lehet SZELLŐZTETNI?
Minden újság és híradó tele van a hamufelhővel...
És hogy a repülőgépek valamijét is eltömítheti ezért légtér zár van meg stb.
De arról nem találtam információt, hogy most ez mennyire vészes. Lehet holnap (szombaton) szellőztetni?
Vagy inkább ne nyissak ablakot?
Ruhákat se rakjam inkább ki?
Szabadtéri programra is kilátás van, lehet ilyenkor odakint lenni?
Bocs a buta kérdésekért, dehát láttam azt a hamufelhőt a videókon (már M.o. felett) és nem volt túl "ígéretes".
Én a tv-ben láttam felvételeket, így nem tudok linkelni, sajnos.
Hát köszönöm, akkor szerintem egy gyors fél órás szellőztetés a házban, nem fog nagy problémát okozni.
Egyébként ez is elég érdekes, pár perce egy videót láttam, hogy nemsokára eléri az ország északi részét a felhő.
Valaki azt írta délután, hogy nyugatról közelít... egy fél órája meg olvastam egy cikket, ami szerint keletről... komolyan.
Ezek után már végképp nem tudom mi van.
Csak a tvben olyan nagy dolognak tűnt, főleg, hogy szinte csak ezzel kapcsolatos hírek voltak. De szerintem akkor nem aggódom miatta...
Én azt hallottam, hogy csak a repcsikre veszélyes, mert ide le hozzánk a földre nem ér el.
Szerintem amúgy kinyithatod. A világ többi felén sem csináltak semmi óvintézkedést (legalábbis nem hallottam róla) szóval nem hiszem, hogy annyira veszélyes. Ráadásul ott Izlandon is élnek emberek, és nem hallani, hogy bármi bajuk lenne. Jó, az is igaz, hogy ha valami bajt hozna a por, akkor az hosszú távon derülne ki, de szerintem nem kell anynira félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!