Tényleg nagyon rondán néz ki a lábam mezítláb? 32/F
Egy lány ismerősöm beszólt nekem, hogy ilyen ronda lábra eszembe ne jusson papucsot vagy szandált venni és úgy kimenni az utcára.
Sziasztok!
A Valgomed bütyökvédőről osztom meg a tapasztalatom.
Maga a koncepció jo lenne ha megfelelő lenne a minősége,
de max. 2nap alatt szétszakadt minden darab,ezt fényképekkel alá tudom támasztani! 3 párat "fogyasztottam el" múlt hét szerda óta! Nehogy vegyetek, mert szerintünk mind selejt,a barátaim is így jártak! Kézzel el lehet szakítani,annyira nem bírja a terhelést,
pedig az lenne a lényeg,hogy tartson! Természetesen a pénzt pedig nem akarják visszaadni!
Most találtam egy másik fajtát nagyon olcsón,ha megérkezik és kipróbáltam, megírom a tapasztalataimat.
Üdv mindenkinek!
A büiykeimet én is nagyon szégyellem,ráadásul állandóan be vanak gyulladva,szinte vörösek és fájnak! Nem is vagyok mezítláb,még otthon sem. Valami "csodaszer"kellene, de az biztos,hogy nem a VALGOMED közel 12ezer Ft-os bütyökvédője lesz, pedig mindenféle hazugságot reklámoznak a megrendelő oldalukon! Természetesen sem elérési cím,se telefonszám, csak az "USA"-ban?
Nem értem,hogyan kaptak forgalmazási engedélyt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!