Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hany évesen szexeltetek...

Ti hany évesen szexeltetek először? Mennyire fajt csajok? Es fiúk nektek milyen volt? Élményeket is meselhettek

Figyelt kérdés

#szex #pénisz #farok #elso élmények
2016. júl. 23. 18:09
1 2
 11/11 Lacy3 válasza:
17 éves voltam ő 14. Iskola kirándulas. 2 személyes szobába voltunk elszállásolva. Én és a barátom egy szobába, a csaajom meg a barátom csajja a szomszéd szobába. Este tíz után a haver bement a csajok szobályába a csajom hozzám jött át. Nem tudom mi volt velem,de több próbálkozás után sem tudtam megdugi. Nem állt fel eléggé a farkam. Sikosítástól vagy orálisan skosítni eszünke sem jutott. Végűl a csajom már jobban akarta mint én. Mondta feküdjek hanyatt, ő fölémgugolt, játszott a farkammal és adott pillanatban beleűlt. ISTENI volt érezni a farkammal azt a jó meleg puncit belűlröl. Még az éjjszaka aztán gond nélkűl ment a dolog.
dec. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!