Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozza a sűrű nyálat?

Mi okozza a sűrű nyálat?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve szenvedek ettől. A nyálam néha csak úgy magától besűrűsödik, de baromi durván, sokszor le sem tudom nyelni, és ki kell köpnöm. Megfigyeltem még, hogy akkor is előjön, ha szénsavasat iszom. Nagyon bosszantó! Volt már, hogy reggel is arra keltem, hogy majd' belefulladok a nyálamba. Mi okozhatja, és mit lehetne tenni ellene?? Nagyon kellemetlen, mikor társaságban fulladozom a nyálamtól, és ki kell mennem köpni. ._. 19L
2016. júl. 20. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezzel szerintem menj el orvoshoz, mert lehet komolyabb oka is, amennyiben egyébként a folyadékbeviteled normális.

Mióta van ez?

2016. júl. 21. 00:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Naponta 2-3 liter megvan. Tavaly nyáron kezdődött, heveny mandulagyulladásom volt. Ki is vették a mandulám, de ez a probléma nem szűnt meg. Azt hittem, hogy majd magától elmúlik...azóta is küszködöm vele. :/
2016. júl. 21. 00:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, nem is kellett volna ennyit várnod, pokoli lehetett. Mindenképpen menj el orvoshoz, méghozzá fül-orr-gégészhez. Ambulanciára nem kell beutaló, mehetsz bármikor rendelési időben. Ha Pest közei vagy, a SOTE-t ajánlom.
2016. júl. 21. 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2016. júl. 21. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!