Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki, gyorsan, nem bírom. (? )

Valaki, gyorsan, nem bírom. (? )

Figyelt kérdés

Minden egyes nyelés után olyan érzés van a nyakamban, mintha gombóc lenne benne, de ez semmi..

Úgy ég a gyomrom este óta, hogy nem bírom elviselni.

Mit tegyek?

2016. júl. 14. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

(BOCSI ezért az írásért, összeraGasZTOTA A HÚGOM AZ A-T ÉS A CAPSlookomat..)

-Igyál neocitránt, v vaLAMI forrót, pl teát, és köss a nyakaD KÖRÉ SÁLAT Hátha sEGYít, (nekem szokott)

-csinálj egy jó forró vizet a kádba, és lazulj el hátha az is segít, v tegyél egy múanyag félliteres palackba vizet és tedd oda a hasadhoz (ezek nekem mindígh bevállnak)

ha nem gyógyulsz fel semmiképp, és nem múlik el menny el az orvoshoz.

2016. júl. 14. 11:33
 2/5 anonim válasza:

Nagyvalószínűséggel mandulagyulladásod van. Strepfen-t vagy valami más fájdalomcsillapítós cukorkát szopogassál.

A gyomrod meg ha ég, akkor lehet, hogy savtúltengésed van. Vegyél be egy savlekötöt, de azért menny el orvoshoz.

2016. júl. 14. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Amíg nem jutsz el orvoshoz a gyomrodra egy kis szódabikarbónás víz segíthet, vagy keksz ami felszívja a savat.

Torkodra fájdalomcsillapító, gargarizálás, meleg tea.

2016. júl. 14. 11:58
 4/5 anonim válasza:
A savtúltengés is okoz ilyen tünetet a torokban,nem kell hozzá gyulladás. Tea,neocitran nem jó ilyenkor,mert az is savas. Hideg víz,kis kortyokban,szódabikarbónával ahogy az elöttem szóló írta,vagy keksz segithet. De ha van otthon rennie,vagy hasonló vény nélküli savlekötő az nagyon jó rá. Ha nem múlik,vagy gyajori menj el orvoshoz,de ezek enyhitik addig a tüneteket.
2016. júl. 14. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a reflux okozott ilyen tüneteket, menj el a háziorvoshoz. Stressz is okozhat gombócérzést, de pajzsmirigy gond is, igaz azoknál nem lenne gyomorégésed.
2016. júl. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!