Mit tehetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakom, ahol nincs bolt sem egyéb más. Ezért mindig az 5km-re lévõ faluban vásárolunk. Ma nekem kellett mennem, viszont visszafele lekéstem a buszt. Sajnos nagyon rossz a közlekedés ilyen szempontból, mert 2-3 óránként jön busz. Viszont nekem volt egy találkozóm, ahogy muszáj volt megjelennem, ezért hazagyalogoltam. Gondoltam 5km az nem sok, máskor is volt már olyan hogy gyalog mentem haza, 30 perc volt csupán, és nem volt semmi bajom. De most.... Nem tudom hogy a melegt miatt-e de olyan rosszul vagyok, hogy azt el nem tudom mondani. Nem vagyok kövér, sosem volt nagy megpróbáltatás hazaérni ilyen módon. Mióta hazajöttem nem tudok felállni. Fáj mindenem, ugyanakkor nem érzem semmim. Olyan mintha nem én irányítanám a testem. Beszélni is alig tudok, pedig már itthon vagyok 1,5órája és úgymond nem vagyok fáradt, ugyanis azóta fekszem. Nem tudom megtartani a kezeimet és úgy érzem ha felkelek innen vége mindennek. Mitõl lehet ? Napszúrás? ( még sosem volt napszúrásom ) Szinte biztos vagyok benne hogy nem jó kategóriába írtam, bocsi. Új vagyok itt és nem nagyon értek hozzá, és a kezem is nagyon fáj má, nem tudom tovább tartani a telefont. Bocsi.2016. júl. 12. 14:49
1/3 anonim válasza:
Napszuras, esetleg egy kis kiszaradassal kombinalva.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges. Köszi a választ. Orvoshoz kell mennem ? Vagy tudok ellene így is tenni valamit ? Mivel így nem tudom hogy tudnék eljutni az orvosomhoz, sajnos.
2016. júl. 12. 15:00
3/3 anonim válasza:
Szerintem várj holnapig. Nekem is voltak hasonló tüneteim, bár nekem 50-60 km napon történő gyaloglás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!