Elhatároztam hogy fogyok 10 kilót! Tudom hogy nem lesz egyszerü de szerintem egy év alatt teljesíthető! Amugy 168cm 70 kg 14 éves vagyok túlsúlyal! Tudtok jó tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 12:26
1/2 anonim válasza:
Kezdj el mozogni és barna kenyeret egyél ne fehéret. Nekem a barna rozskenyér nagyon bevállt. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyassz! Vannak olyan gyümölcsök és zöldségek is amiben kevesebb a kalória. Ezeket részesítsd előnyben. Pl.cukkini, uborka, eper, málna, bogyós gyümölcsök, dinnye stb. Igyál elég folyadékot. Remélem segítettem. Ezzel a módszerrel kb. 8-10 kg fogytam 4 hónap alatt
2/2 anonim válasza:
Ez nem annyira egészséges, de én 7 kg-ot fogytam 1 hónap alatt azzal, hogy nem ettem szinte semmilyen szénhidrátot illetve cukrot. Se tésztát, se rizst se krumplit se csokit vagy sütiket. Persze ez nem tartható hosszútávon mert kell egy kis szénhidrát de kezdő lökésnek megteszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!