Másnaposság elkerülése, ha a részegség már megtörtént?
Sziasztok!
Valószínűleg (szinte biztosan) be fogok rúgni, néhány haverommal meg fogjuk ünnepelni a vizsgaidőszak végét. Gyűlölöm a másnaposság tüneteit, ezért lenne egy olyan kérdésem, hogy ha már berúgtam, és mondjuk hazaértem, ahelyett hogy gyorsan bedőlnék az ágyba aludni, mit lenne érdemes megtennem, hogy a reggeli fejfájás és a hányinger elmúljon?
Víz? Szénsavas üdítő? Zsíros étel? Sós étel? Cukros valami? Friss levegő? Fejfájás elleni gyógyszer?
Előtte sok vitamin B, C stb.
Nagyon sok csapvíz vagy ásványvíz. Ha lefekvés előtt vagy piálás közben sok vizet iszol, akkor jó eséllyel nem lesz fejfájás.
Másnap fürdés, WC, kaja, alvás.
Mielőtt lefekszem aludni, beveszek fájdalom csillapítót. Nekem ez segít.
Aznap pedig egyél rendesen, igyál sok vizet, ne csak alkoholt.
Nem szoktam inni, csak negyed évente körülbelül, de évente van egy rendezvény, amin mindig kicsit kieresztjük így nyáron a gőzt, és ilyenkor keveredik a tömény, meg a nem tömény sajna, de ennek mindig a kemény másnaposság rontja el az "utóhatását". Ezért gondoltam, megelőznék a problémát.
Köszönöm a válaszokat!
Lefekvés előtt enni és inni (vizet!) sokat és ennyi...
másnap meg inni egy sört és az helyre rak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!