Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyenkor hogyan tovább?

Ilyenkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van vagy volt valakinek olyan betegsége amivel küldték több vizsgálatra,próbálták többféleképpen is kezelni,de csak nem múlt el.A doki már ott tartott hogy nincs több ötlete.Nem tudta mitől van,mit csináljon vele.Ilyenkor hogyan tovább?
2010. ápr. 13. 21:40
 1/3 anonim válasza:
Nekem fáj a fejem nagyon sokszor. A CT-től kezdve nőgyógy. vizsgálatig minden hol voltam, de semmi. Erre a válasz az volt, hogy idegi-alapon van. Befejeztük, ügy lezárva.
2010. ápr. 13. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg. A megoldatlan problémára mindig rá lehet fogni, hogy biztos a stressz...
2010. ápr. 13. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a hajam hullik lassan már egy éve már minden vizsgálaton megjelentem mindent a fejemre kentem alternatív gyógyítást is kipróbáltam szervezetemet is méregtelenítettem elkezdtem sportolni, de semmi változás ugyanúgy hullik. 22 évesen ez nem normális az orvosok meg csak néznek bambán már nem tudom, hogy mit tegyek! Szinte minden nap sírok, amikor meglátom a kihullott hajszálakat lassan már az idegeim is tönkremennek, de mégis semmi!
2010. ápr. 14. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!