Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit jelent az, hogy a betegség...

Mit jelent az, hogy a betegség egyensúlyba jutott, de nem gyógyult meg? Ilyenkor is szedni kell tovább a gyógyszereim?

Figyelt kérdés
SLE vagyok autoimmun beteg.Szteroidot szedek,és imránt.
2009. júl. 31. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvost kellene megkérdezni, mert ez nem játék. Ő tudja megmondani, hogy kell e tovább szedni a gyógyszert, a laikusok esetleg félrevezethetnek.
2009. júl. 31. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak most találtam meg a kérdést,én is sle-s vagyok.

Más gyógyszereket is szedsz még?

2010. ápr. 22. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen!!:(

Medrolt,imuránt,contramált,heparina szúrom magam,betaloc,locrent,zantac,xanasz,tegretor,

Nekem SLE,immunvasculitise,sicca szindroma,polineuropátia,magasvérnyomás,megvastagodott szívbillentyű,szórngásos depresszió,nyitott hátgerinc:spina bifida,d-dimer színtem is nagyon magas vagy is sűrű a vérem arra kapok clexan 8000 injekciót.

Szóval betegségből bőven kijutott:(

Neked mik a vannak a záródon mi a dg?Csak SLE??

2010. ápr. 23. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Lupus anticoagulans, Nephrosis szindróma,Polyarthritis,Lupoid hepatitis, Hepathopia, Anaemia, kötőszövet érintettség,Sle.

Hány éves vagy?

Én 15/L

2010. ápr. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!