Félek, mert most muszáj tampont használnom. Mit tegyek?
úszni járok,és uyge úszni nem tudok etétben,most tampont kell használnom,de hogy kell??
mindent áttanulmányoztam,és a valóságban nem tom,hova kell...
muszáj lesz elmennem úszóedzésre,így muszáj lesz tampont használnom.
13 éves lány vagyok,és 2x-ra jött meg...
Segítség!!
Ja és azt hallotam,hogyha megtelik a tampon,akkor nem csak az a vér folyik ki,ami már "nem fér bele",hanem az egész...
:S
jajj,köszönöm,már annyira nem félek :)
de azért még mondjatok néhány dolgot !!
Köszi :)
és ez nem igaz!! sőt pont kevesebb, mintha nem lenne ott
arra figyelj, hogy miután kimész a vízből, minél hamarabb vedd ki:D
első voltam
oké,erre figyelni fogok,és köszi
ja és a mini ob-nél ha nagyon erős,mikor kell cserélni??vagy meg lehet érezni,hogy cserélni kell??
Nekem elsőre csak azért fájt, mert rosszul raktam fel.
Az a lényeg, hogy amiddig az ujjad felér, nyomd fel a tampont! Először csak felfelé told, aztán mikor érzed, hogy kicsit akad, akkor picit a hasad felé.
Azért ezt is nézd meg
köszönöm,kezdek benne biztos lenni,hogy hová kell :DDD
DE a szűzhártya átszakadhat?
Minitől nem fog átszakadni, ne aggódj:) Az nagyon pici. Lazíts:) Ha fáj, akkor próbáld kicsit más irányba:) Hidd el nem vészes:D Ha fent van akkor meg már nem érzed. (Ha még is érzed, hogy bent van, akkor rosszul raktad fel).
Viszont gyakran járj ki WC-re, mert a mini elég hamar megtelik, ha erős a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!